nedeľa 15. januára 2012

BB 002 - 16 nový účes

Vyskúšala som ostrihať 16 podľa toho, ako je zobrazený na barbiecollector.com. Účes, aký mal pôvodne, sa mi nepáčil. Takže tu sú fotečky:




Takto je zobrazený na barbiecollector.com

8 komentárov:

  1. Střih se ti moc povedl. Opravdu tak vypadá mnohem líp než s tím hárem na začátku. Jsi šikovná, já bych si na stříhání netroufla.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja strihám naše haviny (kríženca kavaliera a yorkshirku) tak som to skúsila :)

      Odstrániť
  2. Strih sa podaril. Páči sa mi. Môžem sa spýtať, že kde si BB16 Kena zohnala? Veľmi ho túžim zohnať aj s modelom 15:) Díky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, v Bratislave v Dráčikoch ich mali, v podstate celú sériu BB002. Išla som tam ešte v ten deň ako Ľubo avízoval, že v Dráčiku majú aj druhú polovicu BB002. Vtedy som kúpila 8 v Shopping Palace Zlaté piesky, 16 v Poluse, kde mali aj 1,2,3,...8 a 15 a za 16 €. Neviem aký výber majú teraz, v Avione majú hlavne BB001 v Dráčiku a v Alltoys nemajú teraz žiadne. A 15 mám z ebay z USA, lebo som nemyslela, že ich budú mať na Slovensku.

      Odstrániť
    2. Tak to se teda máte. Vlaďka (ziza) je taky sehnala v Praze, ale u nás v Kolíně pořád nic. A já jsem byla tak natěšená na 11ku Terezu. Ale už jsem se smířila, že ji mít nebudu. Manžel mi koupil Moxie Teenz Tristen, že se mu moc líbily její očka a vitrínku na panenky, že stejně ještě dlouho nemůžu chtít další panenku. A navíc se mi teď začínají líbit na panenkách klouby...

      Odstrániť
    3. No škoda, že som už vtedy nemala blog, mohla som kúpiť žiadané BB002 a potom nejak by sa dohodol prevoz. A hlavne keď boli za 16 €.

      Odstrániť
  3. Teda parádně jsi ho střihla. Rozhodně se záměr vydařil a teď je to daleko větší fešák než s tím původním výtvorem :-)

    OdpovedaťOdstrániť