sobota 28. januára 2012

Veritas šijací stroj a Angelica

Môjmu šijaciemu stroju musím venovať aspoň jeden príspevok. Teda nie je ani tak môj, ako mojej mamy. Kúpila si ho dávno pradávno v 1969 :) Stroj šije úplne bez problémov aj tú najjemnejšiu látku, nie ako môj novší typ Veritas, ktorý zožuje skoro všetko :-D
A samozrejme predstavujem Angeliku, ktorá prišla z USA tento týždeň. Bude mať svoju záložku aj v pôvodnom oblečení (kúpila som ju úplne novú v krabici).



... mňa fotia a nikto mi nič nepovie. Rýchlo, aspoň prepudrovať nos ..... :)




Predstavujem Vám našu Veritas-ku.

8 komentárov:

  1. Angelika je prekrásna. Teším sa na jej ďalšie fotky.:) A k tomu ešte aj kĺbová. Ja ju tiež túžim mať, ale aj s Jackom sa mi ju v rámci SR nepodarilo zatiaľ zohnať.
    Niektoré staré veci sú stokrát lepšie ako nové. Tie nové vyrabajú skôr na jednorazové použitie. Ja som dostala šijací stroj za maturitu, fungoval mi ani nie rok a pokazil sa. Chcela som ho dať opraviť, ale nikto u nás v Nitre nemá záujem o opravu šijicacích strojov typu Tesco. A pri tom je tam podľa mňa len malá chyba. Tak zatiaľ šijem len v rukách.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja tiež šijem na starej veritaske, ktorá patrila dokonca mojej starkej. K 30 narodeninám som dostala od rodiny peniaze za ktoré som si kúpila Overlock, ale na oblečenie pre bábiky ho využívam málo, skôr len na tie väčšie kúsky, sukne svadobných a princeznovských šiat. Inak si vystačím s mojou staručkou veritaskou.
    Gratulujem k novému prírastku! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Staré stroje jsou nejlepší, měla jsem půjčený od tchýně starý Lucznik, a je to nejlepší stoj, na jakém jsem kdy šila :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úžasná. V tomto oblečku se mi líbí mnohem víc, než v originálním:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz má džínsy a tielko od BB2-8 a Heidin ružový kabátik :)
      Teším sa keď jej všeličo poobliekam a odfotím ju.

      Odstrániť
  5. Som rada, že máte tiež takýchto dobrých pomocníkov, dnes ak by som kupovala kvalitný šijací stroj, asi by ma vyšiel riadne draho.
    Mary, ak je stroj ešte v záruke skús ho zaniesť do Tesca. Aj ja som mala jednu dobu Tesco stroj, ale nebola som s ním spokojná. Dokonca ani neviem kde sa teraz nachádza :)
    Stále sa chystám nafotiť aj ďalšie veci, len mi to nevychádza.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Koukám, že Angelice to u stroje svědčí :-D Já mám doma opravený starší Lucznik a už zase nešije, mrzák. Chjo :-( Tak doufám, že Tobě bude sloužit hodně dlouho a hodně dobře :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj môj stroj bol pokazený, našťastie sme našli dobrého opravára. Tak nech sa aj tebe podarí oprava, držím palce aby znova šil :)

      Odstrániť