nedeľa 19. februára 2012

Barbie Angelica - Pirates of the Carribean: On Stranger Tides











A inak oblečená







10 komentárov:

  1. Tak tu sa teda opäť tvorilo :) Ja som nejaká lenivá, ani to čo už mám ušité som nemala chuť fotiť. Bundička je super a dokonca s funkčným zipsom. Svetrík môžem len závidieť. Toto ja neviem :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Snažím sa každý víkend niečo ušiť, tentokrát aj upliesť. Zipsy majú u nás v galantérii, sú ale dlhé, tak ich zašívam dovnútra, sú to totiž korzetové zipsy. Myslím, že už menšie sa nedajú zohnať. Svetrík je len hladko pletený, rukávy zošívané a ostatné je na jednu ihlicu navlečené a pletené vkuse. A je z takej háčkovacej bavlnky. Ja by som zas veľmi chcela vedieť háčkovať, hneď by som svetrík ozdobila minikvetinkami :)

      Odstrániť
  2. Bunda je skvelá a ešte k tomu s funkčným zipsom.:) Svetrík je tiež krásny. Ja neviem ani háčkovať ani štrikovať, takže obdivujem každého, kto to vie. Aj keď je pletený len hladko:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bundička je luxusní. NO a svetřík se povedl moc. Na to, že pleteš jen hladce sis s tím poradila skvěle. Smekám!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je zase paráda. Bundička je úžasná a jsem moc ráda, že ses pustila do svetříku. I když pleteš jen hladce, je naprosto úžasnej.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. No keď už inak neviem ako iba hladko :) ale je to použiteľné :)

      Odstrániť
  5. Skvělé, jak bundička, tak svetřík:)Moc povedené, na modelce krásně vyniknou.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krasna bundicka... mozem sa opytat odkial sa da zohnat taka makka kozenka? a svetrik sa vydaril. Ja zase aj ked viem strikovat, hackovanie ma bavi teraz viacej, ale svetrik som este neskusala... :D aj tak mas nadherne oblecka vsetky...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás v obchode s galantériou a látkami majú teraz tieto koženky, aj v iných farbách a nejaké aj vzorované. Ono je táto látka akoby skôr gumovejšia ako tie klasické koženky. A ďakujem, celkom ma to baví mať takýto koníček, nápadov mám kopec len času nie :)

      Odstrániť
    2. ved to, ze toho casu by mohlo byt viacej :D u nas v predajni latok take nemaju... jaj sme zapadakov :D

      Odstrániť