nedeľa 12. februára 2012

Barbie Lupita - rolák atď

Lupita








Lupitu som si všimla u Ľuba na blogu a potom som po nej pozerala na flickry. Na ebay bola za fajn cenu a tento týždeň mi dorazil balíček. N tejto fotke je perfektná http://www.flickr.com/photos/franken_dolly/2872363092/in/set-72157607688411705, no a toto som jej ušila ja :)




Látky som kúpila v piatok, všetko úplety, na opasok a kabelku som už mala kúpenú niečo ako koženku, ale jemnejšie to je, z toho budem šiť v budúcnosti koženú bundičku na zips. Flitre na kabelke zakrývajú nedostatky v štepovaní  :)
A ešte jedna fotka s našou Molly
Molly je kríženec kavalier king charles spaniel (jej mama) s čínskym chocholatým psíkom (tatko), ak by niekoho zaujímalo :)

16 komentárov:

  1. Waw, nádherná Teresa! Gratulujme k novému prírastku do zbierky. Je úžasná, cestičku vo vlasoch na strede mám na Tereskách najradšej k tomu dokonalá maľba tváre a prekrásna farba vlasov a je z toho Lupita.
    Oblečenie krásne, ako všetky Tvoje modely :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, inak jedna z mála, ktorá nie je zberateľská a rozhodla som sa pre ňu, ale naozaj je krásna :)

      Odstrániť
  2. Lupita je prekrásna. Jedna z mojich obľúbených Teresí. Tento typ štýlu oblečenia mám veľmi rada. Ďalší skvelý model. Chcem sa opýtať, z čoho si robila náušnice a retiazku? A zaujímalo by ma, z čo ho si urobila krúžok na opasok. Tento problém mám totiž dosť často, chcem urobiť opasok, ale neviem čo použiť na výrobu krúžku.
    Molly je veľmi zlatá. Krásavica.:-) Ja milujem psy a mačky ešte viac. Môžem sa spýtať koľko má rôčkov? My sme mali psíka Amandu Ši-cu, ale to je už vyše 17 rokov. Odvtedy chováme len mačky. A momentálne máme dosť veľa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Náušky aj retiazka + náramky je všetko originál ako bola v balení. Ešte ju budem fotiť aj v pôvodnom oblečku. Na opasok je použitá taká vecička, čo sa používa na ramienka na podprsenku. V galantérii to predávajú, aj v bielej a priehľadnej.
      Molinka má už 7,5 rokov, ešte máme jednu čerticu - yorksherku Bibi, keby len tak chvíľu obsedeli pri sebe, hneď by som pridala ich spoločnú fotku :)
      Ši-cu máme za susedku na dome, Molkina naj kamoška inak. Všimla som si, že máte celý mačací klan :):):)

      Odstrániť
  3. Hádam, že spona na opasok je z podprsenky, z ramienok. Ja ich tiež často používam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je nádherná, už veľakrát som nad ňou uvažoval.:) Oblečenie je dokonalé. Molly je nádherná.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Má naozaj krásnu maľbu, odporúčam ju :)
      Molinke som stále rozprávala "piškóta" aby sa pozerala na mňa :)

      Odstrániť
  5. Molly je krásna. Bolo by super, keby si ich odfotila raz spolu:-)
    Inak som si myslela, že náušnice sú asi originál.
    Ďakujem za odpoveď. Dobre vedieť, ramienka na podprsenky, najbližšie ak zájdem do galantérie, kúpim si ich:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Překrásná Lupita, to je tak nádherná panenka a opět ve špičkovém modelu! Super, hrozně se mi líbí kabelka se šperky.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Lupita je naprosto úžasná jižanská kráska. A samozřejmě opět dokonale oblečená. Na té poslední fotce jsem se trochu lekla, co je to za obříka. Hezkou hafinku máte :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Opět nádhera. Už jsem tady byla mockrát, ale nikdy jsem nestihla vložit koment. Potřebovala bych také ušít ještě nějaké roláčky s normálně všitými rukávy. Já to neustále švindluji v jednom kuse a není to úplně ono. Nemáš tady náhodou střih? Podívám se. Pejsek je kouzelný. Naše mamka má dokonce dva kavalírky. Jednoho blendhajma( nevím jak se to píše) a druhého trikolora.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem všetkým. Hafka je taký malý obrík :).
      Roláčik som šila podľa strihu trička v článku z januára 2012 B da Vinci v pruhovanom tričku. Troška je šité viac na telo a rolák je len pruh látky dvojmo prišitý. Zozadu je zapínanie na patentky.
      Kavalieri sú veľmi zlatí psíčkovia :)

      Odstrániť