sobota 4. februára 2012

Čo nového ?

Po doručení Heidi som čakala ešte ďalšie balíčky. Postupne prišli Princess of Japan a doplnky k BB002, Anglika z Pirátov z Karibiku a Marisa Pretty Young Think. Všetky bábiky sú veľmi pekné.
Rozhodla som sa ich kúpiť aj preto, lebo z novej kolekcie na 2012 sa mi zatiaľ nič nepáči a z 2011 mám v podstate všetko, čo som chcela.
Ešte čakám na dve bábiky, ale zatiaľ to nechcem zakríknuť :)
No a samozrejme som aj šila minulý víkend, len to svetlo je hrozné, fotky mi vôbec nevyšli. Hneď ako sa mi podarí dobre nafotiť, pridám na blog :)
Na jednotlivých stránkach doplním fotky Princess of Japan, Angeliku, Marisu a Jane Volturi, ktorú mám už dlhšie. A tiež budem dopĺňať aj ostatné stránky, pretože na blogspote som zatiaľ neprišla na to ako si vytvoriť rubriky a začleňovať pod ne.

7 komentárov:

  1. Ja sa s Tebou teším, že sa Ti splnili všetky zberateľské sny. Mne sa z kolekcii zberateľských Barbie pre rok 2012 páčia najviac Barbie Basics 3.0. Doll of the world sú pekné, ale troška ma sklamali. Súhlasím, že kolekcia 2011 je zatiaľ lepšia:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) vlastne ešte Tokidoki Barbie mi nevyšla, ale pri tej cene, čo už :)
      BB 3 sú pekné, len ma neoslovila ich maľba make-up-u, sú príliš pestré na môj vkus. Ale Bella vyzerá celkom pekne. Veď behom roka ešte niečo uvedú na trh, už teraz som zvedavá.

      Odstrániť
  2. Těším se na fotečky:-) Mohla by jsi nám někdy nafotit celou tvou skupinku. Máš je vždycky tak krásně vyoblíkané, musí to být pastva pro oči, když jsou u sebe:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pripájam sa k Edi, som za skupinové foto, tie mám moc rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) bude, cez víkend ak bude dobré svetlo nafotím ich.

      Odstrániť
  4. Člověk tu chvíli není a tady takových novinek. Už frčím na fotečky a články :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) snažím sa každý týždeň niečo pridať, cez víkendy ma baví tvoriť, šiť, ale už by som mala spomaliť s nakupovaním bábik.

      Odstrániť