sobota 19. mája 2012

Psík a gauč

Ako som už spomínala v predchádzajúcom článku, Mattel už nevyrába pekné zvieratká, pasujúce k Barbie (a už vôbec nie k zberateľským). Tak som na skúšku ušila jedného havkáča :) je trošku baculatejší :)
V pozadí je aj gauč, ktorý som skúšala ušiť.




18 komentárov:

  1. Pravá rodinná pohodička. Som veľmi šťastná, že si sa dala aj na výrobu nábytku. Gauč vypadá skvele a moderne.Vybrala si na poťah peknú látku. Už máme s mamou konkurenciu:-D Na tvojej zbierke sa mi páči, že zbieraš aj deti. Väčšina zberateľov v ČR a SR sa na ne neorientuje:-? Psík je úžasný, podaril sa Ti, Nenca:-) A teraz dve otázočky. Akú látku si použila na psíka? A z čoho si mu urobila očká a nos?:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti :)
      Detičky má teraz Mattel zlaté, celkom dobrý výber, škoda by bolo nemať pár v zbierke, hlavne keď nemajú všetky také veľké oči ako mala predchádzajúca séria Chelsea.
      Psík je z fleece látky, ako predávajú aj deky také mäkučké. Z jednej strany je tá látka taká uhladenejšia a z druhej strapatá. Kamarátke som šila pre jej malého syna z krémovej taký oblečok ovečky na besiedku. Celkom dobre sa dá využívať na rôzne veci (okrem :)
      Očká som vyšila a ňufák je z jemnej čiernej koženky.

      Odstrániť
    2. Okrem deky tam malo byť :)

      Odstrániť
    3. Ďakujem za odpoveď. Troška si ma inšpirovala, možno si raz ušijem aj ja psíka:-) A chcela som sa Ťa ešte spýtať, že to oblečenie, ktoré má na sebe Chelsea si šila ty? Ak áno, keby si mala strih bolo by fajn, pretože na týchto prckov sa ťažšie šije a nikde na internete som sa zatiaľ so žiadnym strihom nestretla.

      Odstrániť
    4. Jasné, šila som to ja, na tričku som si dala záležať, lebo som použila na obrázok takú nažehľovačku staručkú, je to len farba keď sa to otlačí, ostane mäkká látka. skúsim spraviť strih, a legínky boli na skúšku, najprv boli široké, tak som ich zužovala.

      Odstrániť
  2. Krásný gaučík, skvělé rodinné fotky:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkná rodinka. Gaučík je parádní, moc se mi líbí jakou jsi použila látku, je takový svěží. Pejsek je taky moc hezký, nejdřív jsem myslela, že jsi ho někde koupila, vypadá fakt moc dobře, jsi šikovná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, gauč bol skúška zo zbytkov látky na záves, fakt tak dobre ten hafan vyzerá ? :) weimarský stavač, ktorému už chýba iba nos a oči bude dúfam lepší :)

      Odstrániť
  4. Už jsem tady byla tolikrát a nikdy se mi nepodaří napsat komentík. Vždy mě někdo odvolá. Pejsek je dokonalý. Vůbec by mě nenapadlo, že je doma dělaný. Je vážně super. Jinak takovou deku máme také doma. Z první - růžové jsem ušila Adriance úžasný kabátek a flísku. No a druhou jsme už nechali dekou. Je skvělá, protože perfektně hřeje.
    Gaučík je také skvělý. Má bezvadný potah.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Jitka :)
      U nás v obchode s látkami predávajú na metráž aj tieto dekoviny :-D

      Odstrániť
  5. Moc pěkné fotečky a pejsek je suprovní, moc se Ti povedl. I gaučík nemá chybičku, opravdu rodiná pohodička ;-).

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gaučík je super. A panenky si tam i s hafíkem hezky hoví. Hned bych si tam vlezla mezi ně ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D diky Lenka, miesto šatičiek som skúšala konečne aj niečo iné ušiť.

      Odstrániť
  7. Nádherný psík a aj gauč. Máš pravdu, že tie Barbie zvieratá sú hrozné.:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D
      inak keby firma breyerhorses.com vyrábala zvieratá v mierke k Barbie, dalo by sa to perfektne využiť :)

      Odstrániť
  8. Díky, keď budeš mať náladu a strih sa ti podarí, tak sa teším naň:-)Ja som šila tiež jedny legíny, musela som ich tiež zužovať. Taktiež som šila jedno tričko/tuniku, ale väčšie skúsenosti nemám. Tá nažehlovačka je super, teraz na narodky som si jedny nažehlovacie fólie kúpila, tak som sama zvedavá ako ich využijem. Chelsei si ušila krásne oblečenie:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Mary, jasné, spravím strih. Fóliu som si tiež kúpila, chýba mi len atramentová tlačiareň :)

      Odstrániť