utorok 14. augusta 2012

Business look a BB 003 No. 7

Nedalo mi predviesť v tomto oblečku nejakú model muse. Síce musí mať sukňu zozadu zašpendlenú, ale pančušky jej našťastie sedia :)
No a model muse mi prišla minulý týždeň nová Aphrodite z BB 003.






20 komentárov:

  1. tak to vyzera uple ze elegantne suprovo... a tie silonky, no uzastne - ja mam taku ruzovu sietovinu makkunku a nejako som este nenabrala odvahu na silonky - no tvoje vysli uplne ze suprovo :D a ta kabelka - tu si tiez robila? velmi k tomu pristane :D no uz sa tesim na ten strih az ho das... to urcite budu musiet mat aj nase barbie - aspon jednu bluzocku :D uplne ze zasnem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Zuzi, pančušky sú iba samodržky :) nechcelo sa mi to až do pása šiť, keďže je to ručne. Kabelka je zo sady k Basics, ale podobnú určite nie je ťažké vyrobiť. Strih určite bude, len momentálne vôbec nestíham.

      Odstrániť
  2. Nádherné oblečenie, presne niečo takéto by mal aj Mattel robiť častejšie.:) Model 7 je nádherná, ja som sa jej už vzdal v prospech iných, takže som rád, že ju konečne niekto má.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Ľubo, tuším si spomínam, že si 7 chválil :)
      Inak má úplne svetlé platinové vlásky, svetlejšie ako Basics 1,5 Carnaval.
      Keby som mala čas, tak by som vo vyrábaní oblečkov zastúpila Mattel :) :D

      Odstrániť
  3. Gratulujem k novej bábike, je nádherná, pre mňa najkrajšia Aphrodite. Hneď za ňou sa mi páči tá nová brunetka, tá sa tiež veľmi podarila.
    Obleček je naprosto luxusný. Tejto bábike pristane ešte oveľa viac ako Shakire.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      Brunetka od Tima Gunna ? Tú plánujem kúpiť, je nádherná.

      Odstrániť
    2. Áno, to je ona, nádherná Aphrodite. Bolo by super, keby si ju mala. Krásne by sa k sebe hodili, mohli by byť sestričky :)

      Odstrániť
  4. Tak tahle sedmička je opravdu kouzelná, moc se povedla. NO a tohle oblečení jí moc sluší. Opravdu jak modelka na nějaké přehlídce. Krása :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      Dúfam že mi pribudne aj tá 7 od Tima Gunna, budú to dve businessmanky :D

      Odstrániť
  5. Nádherná, nejkrásnější model 7, oblékla jsi ji fantasticky.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nejsem závistivá, ale Tvé tlapky bych brala :) Jsi moc šikovná, krásný model a 7 moc sluší! Uděla jsi z ní úplně jinou panenku.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Gratulujem, je to jedna z najkrajších Aphrodít. Mattelu sa plavkové Basics veľmi vydarili. Som rada, že ju niekde môžem obdivovať. Business look jej tiež sedí viacej ako Shakire, tiež som tohto názoru. Držím palce, nech sa Ti podarí získať aj tú od Tima Gunna;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, tiež sa mi páči tento outfit viac na nej. No uvidím, či sa mi podarí Aphrodit od Tima :)

      Odstrániť
  8. Zmrzlinka80 - blůzka je moc krásná, sluší ji

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Skvele jej to oblečenie pristane. Mám ju i ja, ale mala úplne desné vlasy vďaka lepidlu, takže ju momentálne prevlasujem. Chcem sa spýtať, či i táto je prevlasená, lebo jej vlasy vyzerajú úplne inak ako všetky originál plavkové afrodity, ktoré som doteraz videla. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      Nie je prevlasená, toto sú jej originál vlasy, akurát mala začiatok cestičky až v čele, tak som tam trocha preriedila ten prameň. Lepidlo má v hlave, ale nemá mastné vlasy. Budem musieť pozrieť iné afrodity, že ako vlastne vyzerajú a som zvedavá na tvoju prevlasenú :) Ostala jej platinová blond?

      Odstrániť
    2. Tak si mala šťastie. :-) Čo som zatiaľ čítala, väčšina zberateľov s ňou má problém. A áno ostala farba i dĺžka. Farba je možno troška bledšia ale nie nejak výrazne. :-)
      Práve som ju dokončila a už sa suší :-)

      Odstrániť