pondelok 6. augusta 2012

Business look a Shakira

Shakire som ušila niečo, v čom bude za slušnú :)
Blúzku som mala v pláne dávno a úzku sukňu som už len doplnila. Strih spravím niekedy v budúcnosti, táto biela blúzka bola zatiaľ len skúšobná. Sukňa je len so záševkami na bokoch a prispôsobená v zadnom švíku, aby sedela. Kabelka je tiež môj výtvor aj s opaskom :) No a pančuchy tiež :)







Shakira















20 komentárov:

  1. Wau, tak aj tento štýl Shakire veľmi pristane. Kabelka a opasok sú ako BB doplnky od Mattela. O tomto štýle si už dávno snívala, že? Spomínala si ho pri mojej Argentíne:-D Mám na Teba ešte jednu otázku? Mini gombíky si kupuješ na E-bay? Inak díky za rady ohľadom nákupu cez E-bay. Už som uskutočnila až 2 nákupy(viď Chandra). Veľké ĎAKUJEM.;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, plány som mala už dlhšie, a nakoniec aj sieťované pančušky budú :)
      Ďakujem za pochvalu doplnkov, fakt je že som kabelku dosť narýchlo dala dokopy, našťastie sa podarila. Mini gombíky som kúpila na ebay, skúsim pohľadať že od koho a pridám odkaz.
      Super že už uskutočňuješ nákupy cez ebay, pre mňa je to jediná možnosť ako sa dostať ku kúpe toho čo chcem do zbierky. Zamáličko :)

      Odstrániť
  2. Nádherný odev, niečo v štýle Tima Gunna.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, a to som to mala v pláne už dlhšie, Tim ma predbehol :D

      Odstrániť
  3. Tak to je super oblečení. Shakira je v tom opravdu kočka. Těším se na střih, něco takového potřebuju taky vyrobit. Už jsem podle Tebe šila letní šaty, dvě trička, chystám se na kabátek. Ale tohle je přesně to, co bych chtěla vyzkoušet ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, dúfam že sa podarili oblečky, už si dávala nejaké fotky?
      Pri kabátiku dúfam, že golier nebude robiť problémy, ja ho napr zapracovávam ručne. Držím palce :)
      Na strihu ešte zapracujem, chcem aj taký so záševkami pre nepružné látky spraviť.

      Odstrániť
    2. Nedávala, asi udělám hromadné foto ;-) Ale do toho kabátku jsem se ještě nepustila. Nestíhám... ;-)

      Odstrániť
    3. Dobre, teším sa na foto :)

      Odstrániť
  4. Leni, tak mi padla sanka ze az... nemam slov ake je to suprove, uplne detailne ty brdo... uzastne... to si sama robis strihy? no klobuk dole, prides na vychod ma zaucit :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) ďakujem, pri strihoch vychádzam stále zo strihu na tričko a kabátik, vždy len upravím golier, alebo vymyslím iné ukončenie rukávu a tak :)
      Asi by som mala nafotiť aj nejaké pracovné postupy :) len s tým fotením je to zdĺhavé.

      Odstrániť
  5. Shakiře to hrozně sluší. Je taková "ofi", asi jde na nějakou obchodní schůzku, že? Kabelka je úžasná. Také by se nám taková klasická černá hodila.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tento modýlek se ti moc povedl. Shakiře to opravdu sekne, vypadá jako úspěšná manažerka, fakt paráda. Už se těším na střihy:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, pri ďalšej blúzke ho už vypracujem :)

      Odstrániť
  7. Joj, to je suprový model! Paní podnikatelka je z ní:-)) Moc povedené.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádhera. Blůzka je suprová. Budu netrpělivě čekat na střih. Mám nejradši ty, které už někdo odzkoušel nebo sám vytvořil a jsou spolehlivé. Už jsem podle tebe šila ty letní šatky. Už dáááávno, jen jsem je zapomněla vyfotit. Tak to musím napravit. Nejdřív se mi zdály moc složité, ale pak to šlo krásně. Díky moc.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nency, tak se mi včera podařilo vzít s sebou na zahradu panenku a vyfotit ty šatečky šité podle tvého střihu. Snad se budou líbit. Jeden nejlepší obrázek mám na flickru a další na picasu. Ale jak bylo moc sluníčka, tak se mi fotky zdají nějaké moc tmavé.

      Odstrániť
    2. Sranda, tak som nakoniec skončila prihlásená na flikri ani neviem ako :)

      Odstrániť