nedeľa 3. marca 2013

Upravené pery

Nedalo mi to. Vyskúšala som upraviť pery Angeliky a Tango Barbie. Teraz sa už Angelika tak nešklebí a Tango má prirodzenejšie pery :)
Vľavo pôvodný výzor, vpravo upravený. Angelika má umyté a preliate vlásky, stále na nich mala tú hmotu. Tango má zas vo vlasoch troška gélu, aby lepšie držali.



18 komentárov:

  1. Připadá mi to skoro stejné, ale zdá se mi, že jsi u Angeliky trošku umázla koutky a u Tango horní ret? Každopádně je tam znatelný posun k lepšímu, ale nedaří se mi odhalit proč ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D u Angeliky je preč väčšina z kontúrky pier spodnej aj vrchnej a samozrejme aj tie kútiky. Je to maličké, dakedy to lepšie nafotím :)

      Odstrániť
  2. Super, Angelika vypadá o dost lépe ;). A jak jsi ty rtíky upravovala? :)Já už jsem konečně začala s převlasováním Ashley a má bohužel dost světlé obočí k odstínu vlásků, takže bych ji ho chtěla někdy do budoucna trošku ztmavit :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som iba mazala - odlakovač a trošinka vaty na ihle veľkej namotané na konci. Už som zvedavá na Ashley, ale s maľovaním ti neviem poradiť, ešte som neskúšala žiadnu domaľovať.

      Odstrániť
  3. bombove - super ako si to robila? akymi farbami? ja sa chystam zatial v myslienkach nejako upravit moju tonnerku, ale to len zvazujem, zatial sa na to necitim, ale chcem to skusit - vyslo ti to uzastne...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzka, ja som len mazala :D
      Ale tvoja tonnerka má peknú maľbu, tú by som nemenila. Ja sa tiež na maľby necítim, toto bol taký nápad narýchlo, ešteže vyšiel :) Ďakujem.

      Odstrániť
  4. U Tango vôbec nevidím rozdiel.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale je to vidno, na foto majú na 99 % veľké tváre, no a pery zaberajú z nej na foto vpravo menej :D

      Odstrániť
  5. Angelike zmena prospela:-) Ja riešim u svojej Angelike problém s obočím, na pravej strane sa troška zmazalo, ani neviem kedy sa to stalo. Ale neviem, či sa niekedy odhodlám obočie opraviť:-?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, ďakujem :)
      Tiež neviem, čo budem robiť, keď sa mi stane niečo podobné, a bábika príde o časť maľby. Skús s babami čo maľujú tváre sa poradiť, možno len dve farby - čiernu a hnedú a mini štetec bude na to treba.

      Odstrániť
  6. Na Angelike to poznať je a pomohlo jej to. Na Tango to moc vidieť nieje, ale zase tak mi svieti na laptop slnko, že som rada, že vôbec niečo vidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. :D inak ked si kliknes na fotku priamo zobrazí sa dosť veľká a tam to vidieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Angelika vypadá o 100% lépe, nikdy jsem ji nechtěla právě kvůli té pusině :) Líbí se mi jak tango zůstala něžná i když má krátký sestřih a upravené rtíky. Moc se Ti to povedlo :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada že sa mi to podarilo Angelike takto upraviť :)
      a s Tango som tiež takto viac spokojná, ďakujem :)

      Odstrániť
  9. Aspon sa už tak neškeria :) No,sa ti to podarilo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      bez tých úškľabkov som s nimi oveľa spokojnejšia :)

      Odstrániť
  10. Moc se ti to povedlo, obě holky jsou teď daleko krásnější - prospělo jim to. Super.

    OdpovedaťOdstrániť