nedeľa 12. mája 2013

BB 001 - No. 6 prevlasená

Teraz nejako nestíham, tak aspoň pár fotiek prevlasenej Carnaval z BB 001. Ako blondínka ma neoslovila, aj keď má milú tvár a peknú maľbu. Kúpila som ju ako darkyňu tela. Teraz s novými vláskami sa mi veľmi páči, ale nemá svoje telo. Zatiaľ jej požičala svoje Angelika, tá sa tiež bude prevlasovať.
Topík bol pokus háčkovať - celkom som spokojná ako vyšiel. Aj legíny sú z mojej tvorby :)






22 komentárov:

  1. Tahle barvička se mi k ní líbí víc, i když mě u ní hnětou ty žluté stíny ;-) Topík i legíny super!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, tiene sú dosť do žlta, ale už som si zvykla :) Ďakujem :)

      Odstrániť
  2. tak to je další povedený kousek, strašně moc jí to sluší a je to úplně někdo jiný....klaním se před tvou tvorbou :-), možná by bylo fajn, umístit do článku i foto původní panenky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      Rozmýšľala som, že by som spravila jeden článok "pred a po vlasení" len niektoré bábiky nemám odfotené s pôvodnými vláskami :)

      Odstrániť
  3. sikulka - no vidis ako ti to krasne ide s hackovanim chi :D aj leginy su super a vlasky tiez :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Zuzi, inak všetko náhoda :D ani poriadne neviem počítať tie očká, ale pri podprdovej časti som sa snažila, aby to bolo rovnako. Háčkovanie je super, keď niekde kúsok chýba (ako vzadu aby som to dopla) jednoducho doháčkujem :)

      Odstrániť
  4. Si šikovná. Vlasy sú krásne dlhé, páči sa mi aj farba. Ja mám túto Basic rada odkedy som ju videla u nás v Alltoyse, takže nemám problém ani s jej pôvodnými vlasmi. Háčkuješ krásne, celý outfit je úžasný;-) Si šikovná, aj ja by som raz chcela vedieť takto pekne háčkovať:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Mary, ono sa učím háčkovať, hlavne na youtube sa dá odkukať z videí dačo. Je to ale určite zložitejšie, ako keď by som mala niekoho, kto by ma učil. Treba skúšať :)

      Odstrániť
  5. Ta je fantastická! Vypadá neuvěřitelně! Pořád na ni koukám, to je úžasná změna. Moc jí to sluší. I oblečení je super. Jsi moc šikovná! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To je úplně jiná panenka, vypadá skvěle. Jsi moc šikovná a jak je vidět jde Ti pěkně i háčkování :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, som rada, že jej tento odtieň tak sadol, pre mňa je teraz táto Carnaval úplne ideálna. Háčkovanie skúšam no a tento topík sa našťastie podaril :)

      Odstrániť
  7. Teda Nenčo, to je bomba!!! Je z ní úplně jiná sexy kočka. Strašně jí to sluší, barva vlasů jí sedí a krásně jsi i oblékla - nádhera. Proti původnímu vzhledu to je velký rozdíl - z hodné holčičky je sexy dračice :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. moc pěkné, připomíná mi zpěvačku Thalíu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. No ty vlásky jsou úžasné. Ta barva je strašně super, to je nějaká tvoje kombinace nebo to je originál odstín? :) Ty legínky jsou suprové, jsi vážně šikovná :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :), odtieň je cream caramel saran z retrodolls. S legínkami bola sranda, vystrihovala som ich z látky na ktorej bol aj vzor kvetov :D som do musela dopasovať pomedzi kvety.

      Odstrániť
  10. Poprvé vidím převlasenou panenku Carnaval a musím říct, že jsem mile překvapená. Ta barva vlásků jí opravdu moc sluší, je z ní opravdu kráska. I legíny jsou super, bezvadně vyniknou na tom kloubovém tělíčku. Opravdu, povedlo se.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. wau...takto som ju ešte nevidela....je úžasná....vyzerá úplne inak

    OdpovedaťOdstrániť