piatok 23. augusta 2013

Holly a oblečenie od bábiky Liv + kabelka

Minule som natrafila v Dráčiku na bábiku Liv s gumáčikmi. A keďže pre Holly sa ťažko zháňajú topánky (mám jedny tenisky a balerínky z doplnkov pre Liv, a topánky od Gabi) rozhodla som sa kúpiť Liv ako darkyňu oblečenia :)
Zároveň som minulý víkend mala chvíľku a skúsila ušiť kabelku pre FR, Barbie, ako som videla na Ebay. Nie je dokonalá, ale ako prototyp je OK.






Holly v záhradke - mojej skalke






20 komentárov:

  1. Nikdy by mě nenapadlo, jak nějaká panenka může být tak nádherná v košili, hučce a holínkách. Holly to opravdu moc sluší a řekla bych, že oblečení i podtrhlo její krásu. A co se týče kabelky - je dokonalá. Vůbec si neumím představit, jak jsi ji šila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) ďakujem, Holly svedčí viac štýlov obliekania, je taká neutrálna :D. A ku kabelke, ešteže som robila popri šití strih, pridám nabudúce návod. Je to ľahké, dokonca som ju šila na stroji, takže to šlo rýchlo.

      Odstrániť
  2. Kabelka je super, tohle bych asi nezvládla. Holly to moc sluší, docela mne zaujaly krátké legíny a kraťasy, společně s holinami to vypadá velmi trendy:-)
    Jinak klobouk dolů nad skalkou! U nás doma na to nikdo není, jen děda si opečovává své švestky:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, nie je zložitá, základ je z 3 dielov + tie ozdobné.
      Holly mala po promenáde v skalke gumáky naozaj zablatené, s mamou sme sa nasmiali.
      Skalka je maličká, úplne laicky vymyslená a rastlinky som vyberala nenáročné. Niekedy možno urobím o nej článok :)

      Odstrániť
  3. Leni kabelocka je uzastna, aky prototyp - je skvela... a gumaciky jej krasne sadnu, to som ani netusila ze jej je dobre od Liv, super :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Zuzi, pevne dúfam, že tento víkend dokončím Tonnerku a pošlem ti rovno aj kabeločku pre Freiu. Plánujem si spraviť v piatok voľno tak by som mala mať konečne čas :)

      Odstrániť
  4. Nádherné oblečenie, veľmi dobre v ňom vyzerá.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, som rada, že som naň v Dráčiku natrafila :)

      Odstrániť
  5. Prekrásna Holly v dokonalom Liv outfite. Vždy sa mi páčil tento "prírodný"/záhradný štýl oblečenia, myslím, že Jitka má alebo mala túto Liv. Králik je ako živý, milé zvieratko. Kabelka je úplne dokonalá, že prototyp:-D Veď je prekrásne prepracovaná. Šila si ju na stroji? Klobúk dolu.;-) Tvoja skalka je úžasná;-), tiež by som raz chcela mať jednu. Ale to je vo hviezdach.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Mary, áno u Jitky som videla košielku :)
      Z králička som milo prekvapená, je naozaj na fotkách ako živý :)
      Kabelka je na stroji ušitá, musím vychváliť mamin staručký stroj, šije squele :)
      Skalka ja malinká, ale na fotenie ako stvorená. Mám tam nízke rastlinky, dva malé smrečky, takže Holly je tam ako v lese. Inak odporúčam aj do veľkého črepníka na balkón, ja budem do jedného robiť skalku tiež, hoci ten bude na záhrade.

      Odstrániť
    2. Holly sa má u Teba dobre, má vlastný lesík:-D Skalka do črepníka je skvelý nápad, len u nás by ju vyhrabali alebo obžrali naše mačky. Takže pokiaľ bývam v paneláku budem sa kochať napr. tvojou na fotkách;-)
      P.S. Veľmi sa teším na návod ako urobiť kabelku. Staré technológie sú koľkokrát kvalitnejšie ako tie dnešné.:-?

      Odstrániť
    3. :-D
      návod skúsim už tento víkend nafotiť.

      Odstrániť
  6. Super oblečení. Moc jí sluší a ty holinky jsou super. Taky jsme měli tenisky, ale jedna se nám na výletě ztratila :-(
    Skalku máš moc krásnou, to my máme všechno v kůře, neb by o to nikdo nepečoval.
    Kabelka je naprosto úžasná, dokonalá, skvělá. Jak jsi takové tinťě dělala? Vůbec nevypadá, že je tak mrňavá, je naprosto reálná!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ja som vlastne kupovala celý oblečok s bábikou hlavne kvôli gumákom a oblečenie je taký bonus :)
      Snáď ešte zoženieš také, FR s plochou nožkou sedia topánky do Liv perfektne.
      Pridám návod aj postup nafotím a popíšem :D

      Odstrániť
  7. Holly to v tomto oblečku moc sluší. Také ho máme a ta košile je hodně povedená, i to tílko jsem už mnohokrát použila. Fotky ze skalky jsou skvělé, ještě, že králíček Holly neutekl. :-D No a na kabelku jsem také hrozně zvědavá, už snad dva měsíce se na nějakou také chystám. Nejsem blázen, abych dávala kolem třiceti dolarů za kabelku pro panenky. Takže jakákoliv informace o tom, jak jsi ji šila by mě moc moc potěšila. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, pamätám si košielku u teba, Poppy ju mala na výlete :)
      Gumáky sedia určite aj jej :)
      Rozhodla som sa najbližšie pridať postup a strih na kabelku, aj náčrty mám nejaké jednoduché na iné.
      Budem držať palce, ja som sa inšpirovala na Ebay konkrétne touto tu. Ceny sú nehorázne za kabelky aj za topánočky od FR, to som si všimla tiež. A keď už topánky neviem vyrobiť (zatiaľ) tak kabelky sa dajú povymýšľať také jednoduchšieho strihu.

      Odstrániť
  8. Oblečko je super, hlavně ty gumáčky :) Holly to moc sluší :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak oblečení ji nádherně sedí a je tedy hodně luxusní a o kabelce ani nemluvím. prototyp ???? Naprosto dokonalý, vůbec by mne nenapadlo, že je to šité doma, brala bych, že to k ní patří od výrobce. Jsi moc šikovná. Opravdu parádní !!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) s kabelkou sa dá ešte viac vyhrať, ďalšiu urobím s podšívkou, keď si zväčšíš strih, bude dobrá aj k tvojim kočkám :)

      Odstrániť