nedeľa 15. septembra 2013

Holly a účes

Ešte stále sa mi nechce do prevlasovania Holly, tak som jej skúsila upraviť ofinu.
Tu sú všetky zmeny, ktorými prešla :)


Tak teraz má celkom šik účes. Troška som ju poprezliekala, tak pár fotiek aj v tomto upršanom počasí:







10 komentárov:

  1. Holly vypadá vážně dobře, moc jí to sluší, v čapce i bez. A fotky v holinkách v kaluži nemají chybu, přesně vykreslují stav posledních dní... ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, presne také jesenné upršané počasie :)

      Odstrániť
  2. Nikdy by mě nenapadlo, že by mohla Holly i bez převlasení vypadat tak dobře. Udělala jsi z ní šik holčinu. Oblečení, které jsi jí vybrala jí také moc sluší. A rozhodně souhlasím s Lenkou, fotky v kaluži jsou prostě senzační.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Holly má určitý potenciál a som rada, že tá ofina jej drží a dala sa takto upraviť. Oblečky sú zatiaľ zo zásob a v ďalšom článku už má vlastné :)

      Odstrániť
  3. Ja sa pridávam k Lenke a Jitke, že fotky v kaluži sú fantastické. Holly nový účes s bočnou ofinkou veľmi pristane. A celkovo v novom outfite pôsobí veľmi mladistvo a moderne. Krása. Holly som si u Teba veľmi obľúbila.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, áno súhlasím, teraz je modernejšia :) u mňa je teraz favoritkou na zaodenie, hoci Korinne je tesne za ňou :D

      Odstrániť
  4. Teda, poradila sis s tím skvěle, sekne jí to. Je s tím účesem a v tom oblečku taková reálná, fotky v kaluži jsou dokonalé.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dík, ona je veľmi dobrým objektom na obliekanie a fotenie :)

      Odstrániť
  5. Holly to moc sluší, já čepice nosím moc ráda a tyhle obzvláště:-) Moc se mi líbí kabátek a šála taky,má ji super uvázanou a vždy obdivuji, jak si je někdo dokáže stylově nasadit, mi to nějak nejde, nakonec si ji kolem sebe omotám jak hada, hlavně že je teplíčko.
    Na převlasení jsem moc zvědavá, já jsem právě svou první také dokončila, ale pro jistotu jsem do hlavičky vlila i lepidlo, 2x jsem utrhla nit, tak pro jistotu, jsem zvědavá, jak bude výsledek nakonec vypadat. Prozkoumávala jsem Tvou metodu, ale nakonec jsem to dělala jinak

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) aj ja mám rada čiapky a Holly svedčia, lebo je jednoduchá. Šálik je len raz otočený a drží :D
      Keď budem mať čas tak ju začnem prevlasovať, zatiaľ som sa stále neodhodlala.

      Odstrániť