štvrtok 13. februára 2014

Balíček od Aničky a moje fešky

Tieto úžasné vecičky mi prišli v balíčku od Aničky. Fotky sa mi nepodarilo prefotiť lepšie, tak budú len na blogu. Vecičiek je veľa, ani som ich všetky nestihla poprezliekať :)
Holly a Poppy hneď skúšali nové oblečky - tuniku, svetrík, plážový klobúk s kabelkou s mušľami a šálom. Za nimi na posteli sú rozložené ďalšie oblečky. Holly listuje v novej knižke a Poppy drží malého medvedíka :)









 V balíčku boli aj šperky a Korinne predstavuje čiapku s kabelkou a šálom a rolák:



9 komentárov:

  1. Andulička je prostě žena mnoha talentů a její tvorba je skvělá. Holky jsou z tolika dárků určitě nadšené. Snad se moc nepopraly, než se podělily ;-)
    Pro mě je naprosto nejúžasnější bílý klobouk, modrý šál a plážová kabela. A ještě fialový svetřík. Fakt krásné všechno :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) klobúk so šálom a kabelou a tiež fialový svetrík sú aj moje najobľúbenejšie. Anička je veľmi šikovná a dúfam, že sa postupne zdokonalím v háčkovaní a pletení aj ja :)

      Odstrániť
  2. Jsem moc ráda, že dárečky udělaly radost. Teda koukám jak Poppyně sluší ten plážový klobouček.S tou její nádhernou tváří vynikne mnohem více než na Barbie. A Corine je dáma. Asi si fakt budu muset nějakou panenku pořídit až to půjde, protože mají úplně jiný výraz-kouzlo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Anička :) Určite ti odporúčam aspoň jednu FR mať v zbierke. Sú pekné a kvalitné. U mňa určite nejaké ešte pribudnú, ale pomenej, hlavne kvôli cene.

      Odstrániť
  3. Krásne darčeky dostali tvoje dievčatá. Anička je šikovná tvorilka, vždy u nej obdivujem všetku tvorbu, ktorú vymýšľa pre svoje bábiky.
    Najviac sa mi páči fialový svetrík, klobúky a knižka:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Mary :), vecičky sú úžasné. Spomenula si moje najobľúbenejšie a knižka je perfektná, je šitá a lepená a vyzerá veľmi realisticky. Máš nejaký dobrý link na miniatúry knižiek? Musím vyskúšať nejaké aj ja vytvoriť :)

      Odstrániť
  4. Anička je moc šikovná a hodná, že Ti poslala tak krásné věcičky, všechny jsou moc povedené, ale mne dostal klobou a kabela, tu bych brala i já:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, Anička je profík :) Inak pozerávam u teba, zbierka sa ti parádne rozrastá a feškám vyrábaš krásne štrikované svetríky :)

      Odstrániť
  5. Zamilovala jsem se do toho vyplétaného roláku, ten je naprosto božský. Andulička je strašně šikovná a má to všechno vyloženě precizně vytvořené.

    OdpovedaťOdstrániť