štvrtok 13. februára 2014

Holly má nové vlásky

Už ani neviem, kedy som začala Holly vlasiť. Oproti vlaseniu Barbie je to riadne namáhavé. Zničila som asi 4 ihly na navliekanie perličiek a bez kliešťov by som si neporadila.
Holly nemá veľmi husté vlásky, takže ju možno niekedy dovlasím.





18 komentárov:

  1. Mi povídej :-D Taky mám rozvlaseno a je to na dlouho, neb nemám čas. Ale Holly nové vlásky moc prospěly, krásná barvička :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Som zvedavá, ktorú vlasíš a aj na výsledok. S časom to poznám, som rada, keď sa dostanem aspoň k pridaniu pár fotiek. Ozaj, farba je hnedá a do nej som dávala melír do takej koňakovej farby. Ďakujem :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Ďakujem Zuzi :) Neboj, furt na teba myslím, len mi do toho prišlo kopec vecí :)

      Odstrániť
  3. Holly je krásná, ale snad se nebudeš zlobit, mně se hrozně moc líbila s těmi krátkými vlasy.Měla tak nějak pro mne svoji osobitost.Ale tím nechci říci, že jí to nesluší. A vůbec moc obdivuji každého, kdo umí převlasit panenky tak, že vypadají nádherně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vôbec sa nehnevám, mne sa tiež páčila aj s pôvodnými vláskami, len mala plešinku, pretože pôvodný účes bol vypnutý a po rozpustení vlasov som zistila, že je veľmi slabo navlasená, a ešte aj vlasy jej ustrihli kvôli stenčeniu toho drdola tak, že jej tá pleška ostala. A ďakujem :)

      Odstrániť
  4. Nové vlasy som už spozorovala pri vianočnom prianí. Dlhé vlasy sú rozhodne krajšie. Môžeš jej vymyslieť aj viacero účesov.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) ďakujem Mary, určite, hlavne rozmýšlam, že keď si nájdem čas na dovlasenie, možno jej spravím aj cestičku.

      Odstrániť
  5. Te quedo muy bien, su ropa es muy bonita.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvelá práca. Prevlasenie ma hlavne pri starších bábikách so zničenými vláskami láka, no neviem si predstaviť ako by som oddelila hlavičku a znovu ju nasadila. Nehovoriac o samotnom vlasení! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Nie je to ťažké, treba ju namočiť do vriacej vody a pri Barbie ešte treba dať pozor, aby sa nezlomila kotva, čo drží hlavu. Môj spôsob vlasenia mám v jednom článku aj popísaný. Systém si každý prispôsobí :)

      Odstrániť
  7. Holly to takto moc sluší!
    Já jsem se taky pustila do vlasení fešek, je to opravdu rozdíl, Barbuchy šly samy! Prozatím dostala moje Roxy paruku, už mám zásobu nových jehel a uvidíme, jak to dopadne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Blani :) Takže Roxy bude vynovená? Farba jej ostáva? Držím palce a pevné nervy pri vlasení. A hlavne opatrne, ja vlasím FR tak, že dvojmo prevlečiem niť do ihly (niť mi tvorí slučku), z vrchu hlavy vpichnem uško ihly dnu, háčikom zachytím slučku nite, ihlu vyvlečiem a do slučky nite zachytím pramienok. Dobré na tom je, že nemusím do ihly navliekať komplikovane pramienky vláskov.

      Odstrániť
    2. Chudák Roxy, zatím má pár dírek, čekám, až mne to zase popadne, mi totiž tahle metoda prostě nejde, takže to dělám složitě. Barvu má trošku jinou, ale myslím, že ji bude slušet:-)

      Odstrániť
    3. Uao, tak som zvedavá na výsledok. A presne, chce to náladu a pevné nervy :)

      Odstrániť
  8. Dlouhé vlásky Holly moc sluší. Já jsem vlasila moji Wee a i když má hodně tvrdou hlavu, až tak hrozné to nebylo, až jsem se divila, jak mi to šlo rychle.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Jitka. Ty si už asi zvyknutá :) Pri Holly som si musela dávať pozor, lebo na vrchu hlavy ako je cestička okolo tváre to strašne nahustili. Bála som sa aby nepraskla celá hlava. Takže som sa trápila s ihlami na korálky. Už som zvedavá na Wee :)

      Odstrániť