streda 31. decembra 2014

Hujoo Nano Freya

Takáto bábika u mňa je asi prekvapením. Zvyčajné BJD bábiky sú na mňa moc veľké, ale takéto 12 cm malinké koťátko sa mi zapáčilo :-)
Bábika je od Hujoo a volá sa Nano Freya. Dostať ju v bielej, svetlo šedej a šedej farbe. Boli aj špeciálne edície v ružovej a svietiacej v tme.
K mačacím postavičkám vyrába Hujjo špeciálne oči cateyes. Zreničky sú mierne oválne a v hornej časti očko pôsobí ako by malo tieň - hĺbku. Očká sa mi podarilo zohnať len v žltej v potrebnej veľkosti a našla som ich len na ebay.
Mám v pláne malú Freyu namaľovať, ale či sa mi to podarí netuším :)


S kocúrikom Kusom :)


S Cilkou :) a v šatočkách



Šťastný nový rok 2015 ;-)

16 komentárov:

  1. Hello from Spain: I just discovered your blog and really like. I also collect Barbies and furniture in 1:06 scale. I love your blog. Great job. Lovely pics. I invite you to visit my blog: all4barbie.blogspot.com If you want to keep in touch. I became a follower of your blog.Happy New Year.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Thank you :) I´m glad that you like my blog. I´ve seen yours, nice. I´ll look at your articles stepwise. Happy New Year :)

      Odstrániť
  2. To je legrace, i druhá Lenka (Nauriel) si pořídila takovou kočičku. Jsem zvědavá, jak si ji namaluješ.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, tiež som bola prekvapená ako sa nám podarilo dať naraz fotky :-D Chcela by som ju do šeda, niečo ako Cilka, tak uvidím ako sa mi to podarí.

      Odstrániť
  3. Fantastyczne zdjęcia!
    Szczęśliwego Nowego Roku!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné koťátko Ti včera přicestovalo. Jsem zvědavá, jak ho nakonec namaluješ :-) Já jsem taky uvažovala, jestli koťátko, kočičku nebo králíčka. Nakonec jsem zvolila velkou Freyu a jednou třeba dopadne i ten králíček ;-)
    Líbí se mi, jak si vaše Freya hezky rozumí s ostatníma kočičkama :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dík Leni :) Bude do siva ako Cilka. Teším sa na článok o veľkej Freyi ;-) a dúfam, že ti králiček pribudne, sú veľmi zlatí títo malinkí od Hujoo. Našťastie mačky mali siestu po jedle, tak boli celkom dobré a dali sa fotiť :-D

      Odstrániť
  5. Freya je krásne a veľmi milé mačiatko. Gratulujem, určite by som u Teba nečakala, že pôjdeš aj po stopách BJD bábik. Ale je to príjemná zmena medzi tými Barbie a IT kráskami.:-D Najmä v šatôčkách s mašličkou vo vlasoch je roztomilá. Som zvedavá na jej maľbu. Tvoje dve živé mačičky sú tiež krásne, obdivujem Ťa, že sa nebojíš a necháš Freyu v rukách Kusa.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Mary, ani ja som nečakala, že budem mať takúto bábiku :) Títo drobci sú za dobrú cenu a strašne zlatí, majú ešte králička. Mačky boli po jedle a celkom kľudné, hoci trocha Freyu chceli okusovať :-D

      Odstrániť
  6. Pane jo! :-) Takže ona je 12 cm vysoká? To bych na fotce ani neřekla! To jsem si fakt myslela, že je vyšší! :-)
    Ale je strašně moc roztomilá a to její bříško!!! :-)
    Velice moc ti k ní gratuluji a těším se, až jí namaluješ! :-)
    Šárka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-D áno, musím ju odfotiť, napríklad s Momoko, je malinká a zlatunká. Telo má ako malé Hujoo baby, len hlavička a pacičky sú mačacie. Hujoo ma pre ne krásne oči, len sú skoro neni dostať. Ďakujem Šárka, dúfam že sa mi maľovanie podarí ;-)

      Odstrániť
  7. oba kotki urocze i każdego chętnie i ja bym
    gościła pod swym dachem - wszystkiego
    najlepszego na Waszej wspólnej drodze :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Kočička je opravdu milé překvapení, aby nám Cilka ještě nežárlila:-)
    Také přeji vše nej do Nového Roku, mnoho nových krásných přírůstků a především zdraví!

    OdpovedaťOdstrániť