nedeľa 18. januára 2015

Malá nezbedná kočička

Cez týždeň som si zisťovala ako urobiť Nano Freyi faceup. S informáciami mi pomohli Elea a Nauriel, takže som si všetko pozháňala (suché pastely, tm. šedú akvarelovú ceruzku, štetce a špeciálny lak Mr. Super Clear - matný).
Počas zháňania cez internet, kreatívny obchod v Auparku DaVinci, Dráčik a modelársky obchod v Avione som natrafila aj na veci mimo plánu :). Postupne ich spomeniem v ďalších článkoch.

Freya mala pôvodne vyzerať inak, viac ako moja mačka Cilka, ale pastely nedržali, tak vznikol takýto faceup. Nakoniec nie je ani zalakovaný.
V Dráčiku som kúpila sadu oblečenia s tričkom, ktoré som požičala Freyi, doma som zozbierala všetky možné drobotiny a nafotila krátky príbeh bez slov, ako malá vyfešákovaná nezbedná Freya lanári psíkov na kosť, no potom ju viac zaujme klbko vlny, takže psíky svoju kosť dostanú :-D








Do izbičky na fotenie som vystavila rôzne vecičky, ktoré ste už mohli vidieť v minulosti na iných fotkách. Lampa na čítanie je z kníhkupectva, mini žlté auto s modelárstva, chameleón v prenoske je od Viveci (kamarátka Chelsei), modrá sova z kinderka, zajko od Chelsei, bábika Polly Pocket, klbká vlny v košíku som vyrobila, Hello Kitty je nájdená, mlieko s pohárom je z kuchynskej sady, vláčik z DaVinci a medzi psíkmi je nový yorki z ebay.
Podlaha je tiež  nová, vyrobená pre obývačku a kuchyňu.

3 komentáre:

  1. Freya je hezoučká, pěkně jsi ji namalovala :-) Moje Freya se dokončení asi hned tak nedočká :-( Musím ji domalovat a něco jí ušít, to je u mě na dlouho :-x
    Ale zpět k Tvému koťátku. Pěkně hafíky pozlobila a nakonec je roztomilouš s tím klubkem. A pokojíček má pěkně útulný :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako vidím Tvoja maličká mačička má báječný život.:-D S miniatúrami si sa posunula na vyšší level. Máš už skvelé a vycvičené oko v mierke 1:6.:-) Najviac ma zaujalo mini autíčko, je zlatučké.:-D Taktiež sa mi páči drevený vláčik. Taký som v našom DaVinci nevidela. Ale kúpila som si tie miniatúrne črepníky, ktoré si mi poradila. Díky.;-)
    Mini príbeh je milý.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Náhodou, moc se Ti kočičku podařilo "nazdobit", pokojík má parádní!

    OdpovedaťOdstrániť