nedeľa 1. februára 2015

Licca Takara - Maria chan

Predstavujem Vám malú zlatú bábiku z rady Licca od Takara.
Táto konkrétne je Maria chan. Na videu v reklame si môžete pozrieť aké má zaujímavé vlásky, ktoré po úprave držia chvíľu tvar https://www.youtube.com/watch?v=GH7Fig42cfU

Licca sa mi zapáčila na fotkách na flickri, hlavne táto fotografka má úžasné fotečky https://www.flickr.com/photos/saltforest/13184410863/in/faves-85380896@N02/

Po prieskume som vedela, že Licca má telo ako mini Barbie a toto sa mi nepáčilo. Takže som kúpila iba hlavičky, hneď štyri a za lacno a dokúpila telo Azone Pure Neemo XS. Toto telo je veľmi kvalitné a vo veľkosti XS dievčenské, takže sa mi k Licce hodilo najlepšie.
Zatiaľ predstavujem prvú "hlavičku" bábiku Maria, kamarátka Licci.

Ušila som jej šatičky z nových látok, tiež pančušky, uštrikovala svetrík a z domácich zásob ušila vestičku. Botky má od Momoko, veľkostne jej sedia. Bez pančušiek by však chodidlo ostalo v topánočke, takže na to pozor.






S Mariou sa odfotili aj Molly a Bibi :-D Molly vyzerá znudene, pretože som jej nakázala sadnúť a dlho upravovala bábiku, aby nespadla, lebo Molly sa mrvila :-)

Pár fotiek z izbičky s Nano Freyou.






A toto sú už nové látky, tenká bavlna s drobným vzorom pre bábiky ako stvorená ;-)

15 komentárov:

  1. i really love your doll and the clothes!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Cudowna kruszynka! Śliczna, pięknie ubrana! Film obejrzałam i niesłychane rzeczy można robić z włosami! Bajeczna lalka!
    Pieski doskonale jej wtórują i pozują do zdjęć!
    Pozdrawiam bardzo serdecznie!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc hezké fotečky. Hrozně moc se mi líbí, jak jsi ji celou oblékla a sladila barvičky. Jsem ráda, že jsi taky dala fotečku v šatečkách. Ty jsou nádherné. Celou dobu jsem přemýšlela, jestli to je jen sukýnka a nebo pod tím šatečky. S nákupem látek jsi nešetřila a vidím, že to jsou tvoje oblíbené barvy. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Anička :-) Áno, tieto farby mám rada. Hlavne som sa snažila zohnať drobné vzory a tenké bavlny, slabý výber je u nás.

      Odstrániť
  4. Strašně moc ti k ní gratuluji! Ona je nádherná a tělíčko Azone mám moc ráda! :-) Cože? Ty máš hned čtyři??? Mě klepne! :-D
    Jééé a tady je vyfocená hned se dvěma hafuškami! :-)
    Páni! Látky jsou krásné! :-) A ty jsi jí oblékla fakt nádherně! :-)
    Ahoj Šárka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Šárka :-) Štyri mám len hlavy :-D tie predávajú na ebay fakt lacno.
      Fotila som obe hafky, len Molly bola znudená :)

      Odstrániť
  5. Moja menovkyňa Maria je rozkošné malé dievčatko. Tieto bábiky poznám od jednej maďarskej zberateľky na Flickri. Tá ich mám už aj osem. Sú milučké. Ja som si myslela, že telo Azone je originál, pretože aj ona ich má skoro všetky na tomto tele. Opäť som o niečo múdrejšia.:-D
    Maria dostala krásny outfit. Obzvlášť sa mi páčia šaty a vestička. Všetky fotky sú skvelé, nielen tie so psíkmi, ale aj tie v dioráme s Nano.:-)
    Mám rada tvoj módny štýl a farebný vkus. Preto sa mi nové látky veľmi páčia. Teším sa na zvyšné tri dievčatá a čo pekné pre nich do budúcna ušiješ.;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Ďakujem Mary, väčšinou im dávajú Pure Neemo S, ale mne sa viac páčilo XS, lebo je dievčenské. Určite im ušijem ďalšie šatky, len škoda, že u nás nemajú viac takýchto látok.

      Odstrániť
  6. Je velice roztomilá,pěkné oblečení a pokojík má luxusní;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super panenky a skvěle jsi ji ohákla, moc jí barvy i styl outfitu sluší!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Blani :) Jemné farby mám rada a aj tento štýl, plánujem niečo také ušiť aj Poppy a Momoko.

      Odstrániť
  8. Hezounká slečna. Je taková jemná, moc krásná. A vlastně máš čtyři v jednom, jsem zvědavá na další hlavy ;-)
    Moc se mi líbí ten outfit, šaty i kožíšek jsou skvělé. A Freya má konečně kámošku, super :-)

    Hurá, konečně jde vložit koment. Včera a předevčírem, jsem to zkoušela xkrát a nic :-x

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jeee ta je milounká, a o ten obleček co má je nádherný. Velká gratulace. Nedivím se, že Tě chytla je fakt moc krásná . A tělíčko vypadá jako originální, vubec mě nenapadlo, že k ní nepatří. A látky máš vybrané taky krásné .

    OdpovedaťOdstrániť