utorok 19. novembra 2013

University of Oklahoma Barbie doll Tea Party

Do zbierky mi pribudla roztlieskavačka University of Oklahoma. Prišla mi originál zabalená, ale ja som mala s ňou iné plány :) Takže je na model muse a v šatách z doplnkov The Barbie Look - Tea Party.





8 komentárov:

  1. Gratulujem, je krásna. Pre mňa jednoznačne najkrajšia z celej 16tky roztlieskavačiek.:-) Urobila si z tínedžerskej roztlieskavačky vyspelú mladú dámu. Čo sa mi veľmi páči.:-) Look outfit jej veľmi pristane.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Mary :) ani som netušila, že jej tieto šaty tak budú svedčať. Tvár má veľmi milú a optimistickú, takže som rada, že ju nakoniec mám v zbierke :)

      Odstrániť
  2. Rozhodně je to pro ni dobrá změna, moc se mi takhle líbí, civil jí sedí ;-) No a v těch šatech je moc krásná, skvělá volba :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) ďakujem, šatičky sa Mattelu podarili a aj čajová súprava :)

      Odstrániť
  3. Gratuluji k novému přírůstku, je opravdu povedená!
    Šatičky jí moc sluší, jak jsi ji ale krásně nasadila čelenku, to tedy koukám, já se ji snažím těm svých "narvat" na hlavu a pořád nějak nesedí a odstává:-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, áno, je peknunká :) Keď sa lepšie kukneš, ja som využila na držanie čelenky tenkú gumičku :) tiež by sa mi inak hneď stratila.

      Odstrániť
  4. Krásne si ju obliekla a nafotila.:) Mohli by túto tvár využiť aj na model muse bábike.:) Uniformu si jej vzadu rozstrihla alebo sa Ti dala vyzliecť aj bez ujmy? Alebo dávala si ju vôbec dole z jej pôvodného tela? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Ľubo, mohli, má určite veľký potenciál :). Uniforma ostala na pôvodnom tele, takže ostala v kuse :D

      Odstrániť