štvrtok 2. októbra 2014

Jennifer Lopez Red Carpet

Predsa som sa rozhodla pridať do mojej zbierky Jenny. Veľmi sa mi páčil jej vážny ksichtík :) Kúpila som ju bez šiat. Pri fotení som jej skúsila šaty od Darly a od Barbie Look Gold Gown. Tie jej sadli aj na jej lopezovské telo :)
Na kĺbovom tele nakoniec skončila, pretože všetky "lepidlové hlavy", ktoré u mňa ostávajú, budem postupne prevlasovať. Lepidlo totiž začína stekať po vlasoch a tie sú hrozné. Takto na prevlasenie čakajú Bella, Angelica, BB 002,5 Goddes (už bez vláskov a lepidla) a ďalšími budú BB 003 Mbili a časom aj India.



 
 



4 komentáre:

  1. J.Lo to piękna lalka i aktorka! Jej suknie wyglądają cudownie! Wiem, co znaczy lalka z klejonymi włosami...to nieporozumienie! Jennifer w jeansach wygląda równie fantastycznie, jak i w eleganckiej sukni :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratuluji!!!Je krásná!!!Líbí se mi v tom zlatém:-)!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratulujem. Ako som už na Flickri písala, kĺbové telíčko jej prospelo. Je oveľa krajšia ako jej druhá verzia speváčky. A na pravú JLo sa aj viacej podobá. Prekvapilo ma, že aj šaty od Darly jej veľmi pristanú. Samozrejme aj zlaté, v nich je zase za modernú hviezdu:-D
    Moja Angelica a BB 2.5 Goddess sú v pohode, som prekvapená, že už aj pri týchto bábikách sa vyskytlo to hrozné lepidlo. U mňa má lepidlový problém tiež India.:-(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gratuluji, je krásná. Mě se tahle vážná moc líbí, má takovou smyslnou pusinu ;-) Kloubíky ji krásně oživily a zlaté šaty z ní dělají hvězdu první velikosti :-) Ale nejvíc jí sluší civil :-)

    OdpovedaťOdstrániť