sobota 11. októbra 2014

Saranové vlasy 3

Medzičasom sa mi doma nazbieralo už celkom dosť farieb saranu. Trocha som sa pohrala s fotením na rôznom svetle, aby ste si urobili lepšiu predstavu o farbách. Vlásky kupujem stále od retrodolls, len teraz majú pre Európu novú stránku www.retrodollseurope.com/.

Takto nejako to vyzeralo pri fotení :)


Blond odtiene:
1. moonlite http://nenauli.blogspot.sk/2012/06/rerooted-barbie-basics-002-no-14.html
2. tu tone
3. platinum
4. champagne


 2, 3, 4 sú veľmi podobné odtiene

5. rose gold
6. strawberry http://nenauli.blogspot.sk/2013/01/prevlasena-lola.html
7. pink blush http://nenauli.blogspot.sk/2012/04/projekt-vlastna-tokidoki.html
8. ash blonde
9.coffee bean
10. cream caramel http://nenauli.blogspot.sk/2013/05/bb-001-no-6-prevlasena.html
11. copper blonde

 8 a 9 mi prídu rovnaké

12. whisky
13. golden brown
14. copper penny
15. rich chocolate
16. hazelnut
17. brunette
18. chestnut





14 + 17 som vlasila Holly http://nenauli.blogspot.sk/2014/05/holly-ma-dokoncene-vlasy.html
17 plánujem prevlasiť da Vinci, ktorá má už lepidlové vlasy, farba je skoro identická s pôvodnou http://nenauli.blogspot.sk/2012/01/b-da-vinci-v-pruhovanom-tricku.html
14 je pre roztlieskavačku, farba je skoro identická s jej terajšou http://nenauli.blogspot.sk/2013/11/university-of-oklahoma-barbie-doll-tea.html

 Pre predstavu som ešte odfotila ako jeden hank vyzerá - dĺžka je 97 cm. Ja na navlasenie Barbie zberateľskej využijem 2 necelé hanky (vlasím striedmo :). Hank delím na 3 rovnako dlhé 97/3 a takto dlhý hank - pramene 32 ešte prehnem napolovicu.


11 komentárov:

  1. Wau, tak ty máš celú zbierku nových vlasov.:-D Vidno, že sa pripravuješ na postupné a veľké prevlasenie tvojich kočiek. A všetky tie, ktoré sú od lepidla, budú mať totožné odtiene vlasov ako boli ich pôvodné? Alebo pri niektorej Barbie zmeníš úplne odtieň vlasov? Držím Ti palce, nech Ti prevlasenie ide rýchlo a hladko.;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, hlavne tých lepidlových :) Niektoré budú mať aj iné, napr. pre Indiu mám úžasnú zmenu. Barbie Basics Collection 002.5 - Model No. 04 tiež nebude už čiernovláska. Mary ďakujem, už len nájsť trpezlivosť a čas, lebo bábik na prevlasenie mám už celkom dosť :)

      Odstrániť
  2. Pání...krásné odstíny.Obdivuji kdo umí převlasovat panenky,já bych na to asi neměla ani nervy,trpělivost a ani tu šikovnost!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Dá sa to zvládnuť, len je to piplavá robota :)

      Odstrániť
  3. No panečku jo! :-) Úžasná sbírka vlasů a moc děkuji za to číslování a popisky! :-) Líbí se mi všechny odstíny i barvy! Avšak bych si uměla vybrat ty nej pro mé oči! :-D
    Pěkný den. Šárka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Leni, to je pořádná zásoba vlasů, díky za podrobnější fotečky :-) Koukala jsem na tu jejich stránku. V jaké to mají měně? Nějak jsem to nepochopila. Ale odstíny mají krásné :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty jdeš s tímto článkem jak na zavolanou. Právě vybírám a hledám vlásky pro jednu panenku, kterou chci převlasit. Moc díky za tento skvělý článek.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc zajímavé :-) Zmrzlinka80

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak a napsala jsem dlouhý koment a nějak mi nedošlo, že nejsem na blogu.cz, takže zase od začátku!
    Omlouvám, že jsem tady dlouho nebyla, ale prostě nestíhačka, co si budeme povídat!
    Máš super základnu pro vlasení, to tedy čučím! Já jsem převlasila svého času Barbuchu a to vlásky z jiné hlavičky, ale u fešek mi to prostě nejde, mají příliš tvrdé kebule a já mám takový svůj styl, tudíž mi nezbývá , než jen kadeřničit.
    Moc se mi líbí odstín whisky, ten je super!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj,mohla by som ti napisat mail?chcela by som si kupit vlasky z tej stranky co si pisala a potrebovala by som radu.Ak si najdes cas budem rada.
    Ďakujem
    Lenka :)

    OdpovedaťOdstrániť