nedeľa 28. januára 2018

Cinderella Weding Day Barbie

Už od minulého roku mám kúpenú Cinderellu, pretelenú na Made to move telíčko. Tak pár fotiek.








7 komentárov:

  1. Cinderella looks great in modern clothes :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prekrásne Lenka, mám rada túto Popolušku. Síce nie je veľmi populárna medzi zberateľmi, ale mne sa jej tvárička páči.:-) Rada by som i svojej dopriala MTM telo, moja má zatiaľ od Fashionistas Raquelle a to jej veľmi neladí.
    Veľmi sa mi páči v tých "sultánskych" nohaviciach. A dúhový svetrík je tiež úžasný.;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Mary, ja ju mám tiež rada, práveže ma zaujal jej ksichtík. Ja som MTM vo fialovom tričku kúpila náhodou, ani som nevedela že bude mať také dobré využitie :-D Ďakujem vza komentíky, aj keď ja sama nestíham písať na tvoj blog ani ostatným, som v časovej tiesni. Aj moja tvorba nateraz bude pozastavená, snáď aspoň sem tam niečo pridám na blog, resp. flickr.
      Ale snažím sa aspoň sledovať blogy. Ty si mala kopec krásnych noviniek :) a diorám 1******

      Odstrániť
  3. Krásná nevěsta, v těch šatech přímo pohádková. Ale nějak mi k ní ten civil pasuje líp ;-) Svetřík má krásné barvičky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím Lenka, a myslím že je táto bábika nedocenená ;-)

      Odstrániť
  4. Gratuluji, taky ji mám. Ale od soutěže leží v koutku. :-( Vyrábíš skvělé outfity. Nad tureckými kalhoty už dlouho přemýšlím a netroufám si na ně. A najednou tu je máš 8-O A z opravdu pěkné látky. Moc jí to sluší.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, turecké sú ľahké, na strih stačí obyčajný štvorec látky, strany štvorca trocha dlhšie ako nohy bábiky + prúžok na opasok a manžety na nohy.

      Odstrániť